Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

29-07-2017 "Zomer competitie nieuws"


Ik wil jullie er even aan herinneren dat alle competities nog lopen tot 31 08. Misschien moet er hier en daar nog iemand een tandje bijsteken.

En op 01 09 gaat de wintercompetitie van start.

Wie op 31 08 niet in de prijzen valt krijgt een nieuwe kans in februari.

Groetjes,
Paul

03-07-2017 "Nieuwsbrief juli"


Best bridgers,

Jos en Dirk delen de bloemen voor juni 2017.

Gisteren eerste rit van de Tour de France. Daar heb je een gele, groene en bollekestrui en de witte trui is voor de beste nieuweling.

Als we even kijken wie in Dulcinea de witte Trui draagt, dat blijkt Dirk Piepers te zijn. Hij begon te bridgen in okt 2016, en een jaar later speelt hij met de grote mensen

Het is niet iedereen gegeven, talent drijft boven en het moet mij van het hart dat ik erg tevreden ben over de prestaties van de cursisten 2016-2017. Jullie zijn goed bezig.

Deze week volgt Dulcinea zijn normale planning. 
We bridgen maandagmiddag en avond in 't Haeneveld
Dinsdagmiddag en donderdagavond in 't Oosthof en vrijdagmiddag keren we terug naar 't Haeneveld.

In het klassement "speler van de maand" van Pierre Demandt is Dirk Decraemer de topspeler van Dulcinea. Hij staat derde in het algemeen klassement van juni. Dirk Plompen en Dorothy Bailleul staan eerste en tweede. Pierre Berger en Bernard Dereeper zijn vierde en vijfde. 

Pierre is daarmee topspeler van Flanders. Robert Cornelis staat 8ste, en onze witte trui staat op plaats 95 op 119 geklasseerde spelers.

Paul Clement