Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

07-05-2019 "Info bridgematathon"


Beste bridger,

Op 23 mei organiseert Dulcinea een halve bridgemarathon. We beginnen te bridgen om 10h00, en het feest loopt op zijn einde tegen 18h00

Als je wilt meespelen, dan is het nu tijd om in te schrijven. Ik verwacht je inschrijving op dulcineabridge@gmail.com.
De kostprijs is 30 euro per deelnemer. In die prijs is koffie bij aankomst inbegrepen, een aperitief en aansluitend de lunch en in de namiddag krijg je nog koffie of thee met iets lekkers en natuurlijk een volle dag bridgeplezier.

Betalen doe je op BE92 1431 0616 8423. Dat is het rekeningnummer van Bridgeclub Dulcinea Jabbeke VZW
Heb je na afloop van de marathon nog zin om door te gaan? Je kan gratis deelnemen aan de donderdagavonddrive van Dulcinea. Een leuk toemaatje.

De volgende editie van ons viertallentornooi gaat door op woensdag 5 juni. Elke maand opnieuw het hoogtepunt op de bridgekalender van onze club. Ook hiervoor graag inschrijven via mail.

Een maand geleden trok een delegatie van Dulcinea naar Beveren voor de finale van de Beker van Vlaanderen. Op zaterdag 18 mei is het tijd voor de finale van Flanders Pairs en ook hier is Dulcinea aanwezig.
Jos Hoebeeck heeft zich met Pierre Demandt geplaatst voor de finale. We wensen hen veel succes.

Alle evenementen gaan door in het beste bridgelokaal van Vlaanderen: 't Haeneveld in Jabbeke met uitzondering van de finale van Flanders Pairs. Die wordt betwist in Bridgeclub Boeckenberg in Deurne.
mvg,
Paul