Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

14-09-2020 "Website info"

Beste bezoekers,

Voor wie de website voor de eerste keer bezoekt zal aan de linkerzijde in de selectieblak "BC Houtland" en "Stepbridge" weervinden. Door op een van deze selecties te drukken verschijnt alle informatie op en rond de geselecteerde club.  Deze info kan gaan van bestuursinfo, competitie info, drives, feestactiviteiten en nieuwsjes. 

Edouard

18-09-2020 "Vernieuwde opstart"

Beste lezers,

Velen bridgers vonden het spijtig dat de website voor een bepaalde tijd is down gegaan. Geen club informatie meer, geen uitslagen van drives, enz.

Ondertussen is al hard gewerkt om de website opnieuw te kunnen open te stellen voor alle geïnteresseerde bridgeclubs uit het Brugse ommeland. Uiteindelijk zal de website een nieuwe vorm krijgen die op het eerste zicht niet zoveel zal afwijken van de oorspronkelijke website.

Het is de bedoeling dat iedereen gemakkelijk zijn weg vindt en onnodige zoektochten vermeden worden. Zoals ik al in mijn vorig bericht heb aangekondigd: Alles leeft en moet mee met zijn tijd m.a.w. flexibel en dynamisch zijn. 

Edouard

07-09-2020 "Einde website Dulcinea"

Beste bridgers,

Alle mooie verhalen nemen vroeg of laat een einde. De teller staat op meer dan 940.000 bezoekers in 5 jaar. Ik kan en mag tevreden zijn. Het opzet is geslaagd en oversteeg zelfs de stoutste verwachtingen. Niemand geloofde in dit succes.

Alvorens een website op te starten en uit te bouwen gaat er veel werk vooraf. Het wordt dikwijls de gebruiker onderschat welke enorme inzet er nodig is om alles levend en draaiend te houden. Het is zoals een dagblad. Het laat je nooit met rust. Je hebt nooit gedaan.

De nieuwe bestuursideeën stemmen niet zo goed meer overeen met de oorspronkelijke doelstelling van de website. Het is dus tijd om de boeken te sluiten en het vaandel over te dragen.

Ik wens allen veel succes,

Edouard